Bij ons extra korting op de landelijke adviesprijs:
Diesel € 0,07 Benzine € 0,09

Over ons

Een rots in de branding voor de visserij, pleziervaart en de maritieme sector. Dat is Coöperatie Westvoorn uit Stellendam. Al 30 jaar. Aan honderden maritieme ondernemers in Nederland en over de grens leveren wij alle denkbare benodigdheden, zoals watersportartikelen, gereedschap, kleding, accu’s en touwen. 

Coöperatie Westvoorn is opgericht in 1984 en is onderdeel van de Verenigde Europese Visserij Coöperaties (VEVC), een internationaal samenwerkingsverband van tien visserijcoöperaties uit de Benelux. De gezamenlijke en grootschalige inkoop heeft grote prijsvoordelen voor leden. 

Innovatie speelt een grote rol binnen Coöperatie Westvoorn. Zo lopen wij voorop als het gaat om de ontwikkeling van de modernste visserijtechnieken. In 2013 hebben we een ruim 27 meter hoge mast geplaatst om de nieuwste visnetten zo af te stellen dat ze  visklaar aan boord van de schepen kunnen worden afgeleverd.

In 2014 heeft Coöperatie Westvoorn de Zeeuwse visserscoöperatie Samen Verder overgenomen. Deze ging gepaard met de opening van een nieuwe vestiging in Vlissingen. Voortaan kunnen wij onze diensten in een nog groter gebied aanbieden.