Bij ons extra korting op de landelijke adviesprijs:
Diesel € 0,07 Benzine € 0,09

Maritieme shop

Coöperatie Westvoorn biedt eindeloze mogelijkheden en kan daardoor naast de visserijsector een brede doelgroep bedienen. Voor iedere klant hebben we een passend product of dienst. We kopen rechtstreeks in bij de producent waardoor we scherpe prijzen en snelle levertijden kunnen bieden. Bestel uw producten via onze webwinkel of kom langs in onze maritieme shop.

Visserijsector

Of het nu gaat om flyshoot-, pulskor-, twinrig- of garnalenvisserij, Coöperatie Westvoorn levert voor elke vismethode het juiste materiaal tot en met complete tuigages voor alle typen vissersschepen.

Maritieme sector

Met de overname van Vlissingen is het werkgebied van Coöperatie Westvoorn flink uitgebreid en de vraag vanuit andere sectoren sterk gegroeid. Daarom kunnen we ook bedrijven die actief zijn in de maritieme sector, sleep- en duwvaart, binnenvaart, waterbouw en/of off-shore  een lidmaatschap aanbieden. Zo bieden wij een ruim assortiment smeermiddelen en hijsmaterialen.

Watersport- en pleziervaart

Vanwege de centrale ligging van Coöperatie Westvoorn nabij de Noordzee, Grevelingenmeer en de vele jachthavens is het als vanzelfsprekend dat Coöperatie Westvoorn al jaren een groot assortiment artikelen heeft speciaal voor de watersport en pleziervaart. Denk hierbij aan: touwwerk, boekwerken en reddingsmiddelen.

Midden- en kleinbedrijf

Tevens leveren wij al onze producten aan het midden- en kleinbedrijf en hebben wij een ruim assortiment werkschoenen en kleding, gereedschap en schoonmaakmiddelen.

Particulier

In de winkel van Coöperatie Westvoorn is ook voor particulieren alles verkrijgbaar op het gebied van vis- en pleziervaart, van werkkleding tot schoonmaakmiddelen, van touwwerken tot verf en van accu’s tot gereedschap. Hoe uiteenlopend het aanbod ook is, álle producten zijn van hoge kwaliteit en schappelijk geprijsd. Bij de winkel, die in 2009 werd uitgebreid en nu maar liefst vijfhonderd vierkante meter is, kunnen auto’s er bovendien tanken.